شرایط نگهداری زعفران اصل و آزمایش زعفران

شرایط نگهداری زعفران اصل و آزمایش زعفران

زعفران اصل چه خصوصیاتی دارد؟ آزمایش زعفران استانداردهای زعفران و شرایط نگهداری زعفران چگونه است؟
از نظر شکل ظاهری زعفران یکی از روش‌های شناسایی خالص بودن آن است
ظاهر این محصول شبیه میخک است؛ طوری که پایین گیاه میله‌ای و انتهای آن دندانه‌دار، پهن و قیچی شکل است.
برای اطلاعات بیشتر و خرید زعفران اصل با کارشناسان شرکت الماس زعفران جهان در ارتباط شوید.

برای دریافت انواع زعفران مرغوب با آنالیز و مجوز با شرکت الماس زعفران جهان در ارتباط شوید.
ما به طور ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم

آنالیزهای شیمیایی عبارت است از؛

  • ترکیبات زعفران را ۱۰ %
  • رطوبت، ۱۲ %
  • پروتئین، ۵ %
  • چربی، ۵ %
  • مواد معدنی، ۵ %
  • فیبرخام و ۶۳ %
  • قند شامل نشاسته،
  • قندهای احیاکننده،
  • پنتوزان ها،
  • صمغ ها،
  • پکتین و دکسترین‌ها (درصد وزنی/وزنی) تعیین کرده‌اند.

همچنین مقادیری ویتامین های ریبوفلاوین و تیامین نیز در زعفران شناسایی شده‌اند.
مقادیر این ترکیبات می تواند بر اساس شرایط رشد و کشور مبدا بسیار متفاوت باشند.

ارزیابی کیفیت زعفران و استانداردهای زعفران 

چهار ترکیب زیستی فعال عمده در زعفران

چهار ترکیب زیستی فعال عمده در آزمایش زعفران و استانداردهای زعفران به شرح زیر است؛

  1. کروسین
  2. کروستین ( پیش ساز کروسین)
  3. سافرانال
  4. پیکروکروسین (پیش ساز سافرانال و محصول تجزیه زئازانتین )

کلیه این ترکیبات نه تنها در ویژگی های حسی زعفران ( به ترتیب در رنگ ، رنگ، مزه و عطر) بلکه در خواص سلامتی بخش آن نقش دارند.

ارزیابی کیفیت زعفران و استانداردهای زعفران 

شرایط نگهداری زعفران چگونه است؟

استانداردهای زعفران و آزمایش زعفران و شرایط نگهداری زعفران و کیفیت زعفران بسیار مهم است. زعفران باید در ظروف نفوذ ناپذیر به هوا ترجیحا در یک ظرف شیشه‌ای در جای خنک، تاریک و خشک نگهداری شود.
دمای ایده آل برای نگهداری زعفران زیر ۲۰ درجه سانتی‌گراد و در رطوبت کمتر از ۴۰٪ است.
مانند سایر گیاهان و ادویه‌جات، زعفران نیز به نور حساس است پس اگر در یک ظرف شفاف نگه داری می‌شود  باید در فویل آلومینیومی پیچیده شود.
هر چند زعفران اگر به درستی نگهداری شود می‌تواند تا چند سال مورد استفاده قرار گیرد، اما بهتر است در عرض دو سال مصرف شود زیرا عطر و طعم آن با گذشت زمان به طور فزاینده ای از دست خواهد رفت.

پودر زعفران یا رشته زعفران

پودر زعفران یا رشته زعفران بخریم؟

سوال: آیا پودر زعفران بخریم و یا رشته زعفران بخریم؟! آیا با آزمایش زعفران متوجه اصل بودن آن می‌شویم؟
زعفران به دو شکل رشته‌ای و پودر در دسترس است، ولی توصیه می‌شود در صورت امکان نوع رشته‌ای خریداری شود.
چرا؟!
چون زعفران پودر شده زمان ماندگاری کمتری نسبت به زعفران رشته ای دارد.
هنگام خرید زعفران رشته‌ای ، اطمینان حاصل کنید که رنگ آن قرمز تیره باشد.
هر قدر رنگ زعفران قرمزتر باشد کیفیت آن بالاتر است. زعفران رشته‌ای باید سخت و در برابر لمس کردن شکننده باشد.
استانداردهای زعفران و آزمایش زعفران و شرایط نگهداری زعفران و کیفیت زعفران در بخش قبلی اشاره شد که خیلی هم مهم است.

زعفران خوب و زعفران اصل

چطوری زعفران خوب و زعفران اصل بخرم؟

زعفران پودر نسبت به زعفران رشته ای رنگ روشن تری دارد.
گام بعدی بررسی عطر زعفران است.
زعفران صادراتی باید عطری قوی، تازه و شیرین داشته باشد و فاقد بوی کپک زدگی و کهنگی باشد.
علاوه بر این، زعفران ادویه گرانی است، بنابراین اگر با قیمت پایینی در دسترس باشد  به احتمال زیاد از کیفیت پایین تری برخوردار بوده یا احتمالا تقلبی است.
برای اطمینان از کیفیت برتر زعفران، توصیه می‌شود آن را از یک نام تجاری مشهور که دارای علامت استاندارد و مجوزهای بهداشتی مربوطه می‌باشد خریداری کنید.
شرکت الماس زعفران جهان ارایه کننده بهترین زعفران صادراتی می‌باشد.
چنانچه قصد خرید زعفران را دارید همین الان با ما در ارتباط شوید

زعفران خوب و زعفران اصل

زعفران صادراتی ، گل سلامتی است

برخی از اثرات سودمند زعفران بر سلامتی عبارتند از:

  • پیشگیری از اختلال معده
  • پیشگیری از زخم معده
  • افزایش هضم غذا
  • عملکرد ضد سرطان
  • ضد تکثیر و یا سمی  بودن سلولی در سلول های تومور (تومورهای کبد، کلیه، طحال، معده و رحم)
  • مهار تومور، بی ثباتی DNA
  • ارتقاء سلامت قلب و عروق
  • ضد – تصلب شرایین
  • درمان افسردگی
  • درمان سندرم پیش از قاعدگی (PMS)
  • ضد اضطراب
  • خواب آور
  • کاهش مقاومت به انسولین و …

مضرات زعفران

مضرات زعفران چیست؟

مصرف بیش از حد زعفران سمی است و منجر به تهوع، استفراغ، خونریزی رحم، سقط جنین، واکنش های آلرژیک و مرگ می شود. در بالا استانداردهای زعفران صادراتی و آزمایش زعفران و شرایط نگهداری زعفران را بررسی کردیم و این موضوع مهم است.

روزانه چه مقدار زعفران مصرف کنیم؟

مقدار توسعه شده برای مصرف زعفران چقدر است؟ این سوال بسیار مهمی است که باید مدنظر قرار بگیرد.
حداکثر مقدار مصرف زعفران در روز ۱٫۵ گرم است.

روزانه چه مقدار زعفران مصرف

پیشینه زعفران از کجاست؟

محققان با استناد به شواهد تاریخی نشان داده‌اند که خاستگاه زعفران سلسله کوه های زاگرس در ایران بوده است.
نقاشی‌هایی مربوط به دوره ماقبل تاریخ با قدمت ۵۰ هزار سال در غاری در عراق امروزی (شمال غربی امپراطوری پارس) یافت شده است.
نقوشی از چهارپایان را با رنگدانه‌های  زعفران صادراتی به تصویر کشیده است.
در امپراطوری هخامنشیان ، در قرن ۱۰ قبل از میلاد، زعفران در شهر دربند (شهری در جمهوری داغستان امروزی در حاشیه دریای خزر) و اصفهان کشت می‌شده است.
در آنجا نشانه‌هایی از زعفران در بافت فرشهای باستانی سلطنتی پارسی و کفن درگذشتگان یافت شده است.

زعفران در آیین مذهبی باستانی پارس به عنوان پیشکش به خدایان تقدیم می شده است و به عنوان عطر ، دارو و در رنگرزی  مورد استفاده بوده است.
در سنگ نگاره‌های تخت جمشید هیأت‌های نمایندگی اقوام ایرانی و ملل تابع هخامنشیان نشان داده شده است که در حال حمل ارزشمندترین تحفه سرزمین ماد انگبین و زعفران برای پیشکش به حضور داریوش هستند.

روزانه چه مقدار زعفران مصرف
روزانه چه مقدار زعفران مصرف

منبع : سایت الماس زعفران جهان
Almaszafran.ir
استانداردهای زعفران و آزمایش زعفران و شرایط نگهداری زعفران و کیفیت زعفران صادراتی بسیار مهم است.

error: Content is protected !!